Het perfecte team

In Optiek Anke Fierens staat een deskundig team, bestaande uit Anke en Mieke.
Zij vormen samen een tandem, die dezelfde waarden belangrijk vinden bij het adviseren van de klant. Zij dragen klantenservice hoog in het vaandel, waarbij iedere klant even belangrijk is en evenveel aandacht en toewijding verdient. Een tevreden klant is voor hen het belangrijkste en daar doen zij graag hun uiterste best voor.

Niet alleen de vriendelijkheid van het team is van groot belang, maar ook de winkelervaring voor de klant staat hoog op de prioriteitenlijst. Daarom is de winkel in mei 2015 compleet verbouwd en in een nieuw jasje gestoken, om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Met een kopje koffie heeft u de mogelijkheid een keuze te maken uit een zeer gevarieerd aanbod van de beste merken.

De grootste passie

Voor Anke is optiek & optometrie al meer dan 30 jaar haar grootste passie. De continue evolutie in haar vak is wat haar het meest fascineert. Maar de grootste voldoening haalt ze uit het persoonlijke contact met de klant. Daarbij staat het gehele proces van de oogtest tot het afleveren van de bril centraal.

Mieke is al jaren een bekend gezicht bij Optiek Anke Fierens. Ze heeft al meer dan 15 jaar ervaring en staat met veel enthousiasme en toewijding in de winkel. De afwisseling tussen het persoonlijke contact met de klant en het technische werk in het atelier, is waarom zij haar werk met veel plezier doet.

© 2016 Optiek Anke Fierens | Kerkstraat 28 | 2970 ’s-Gravenwezel | Tel.: +32 (0)3 658 26 96 | Gsm: +32 (0)473 37 04 49 | E-mail: anke.fierens28@gmail.com
Website & Fotografie door Procor | Disclaimer